JXTC Lifestyle Outpost - шаблон joomla Оригами

Ki van jelen

Oldalainkat 35 vendég és 0 tag böngészi

Huszonnégy nevezővel szombaton rendezték városunk egyik legnagyobb hagyománnyal és színvonallal rendelkező nyílt egyéni fallabda versenyét, a Jenei Trade Kupát 

A hetedik kiírás sem okozott csalódás, délelőtt nagy nevek és fiatal trónkövetelők tesztelték egymást, majd késő délutánra kialakult a legjobb négy mezőnye. Itt aztán tényleg minden a pályára került, ami a fallabda egyediségét, változatosságát és látványosságát illeti.
 
A harmadik helyért két halasi, Péter-Szabó András és a nagyon fiatal tehetség Pocsai Ákos játszott. Nagyon jól ismeri egymást a két helyi menő, így mindenki tudta, hogy itt a pillanatnyi forma dönthet egyik vagy másik küzdő fél javára. Az örült csata krimibe illő labdameneteket hozott. 2-2-es játszmaarány után jött a mindent eldöntő utolsó szett. Az 5. játszma nem kis meglepetésre, teljesen "sima" volt. 11-1-re Ákos győzött, így élete első felnőtt versenyén állhatott a dobogó 3. fokára.
 
A nagydöntőt két szegedi fiatalember vívta. A válogatott Hoffmann Péter és a hazai elit egyik legjobbja Kohlrusz Balázs. Végül Hofi, azaz Hoffmann Péter emelhette magasba a Jenei Trade kupát. A díjakat a Jenei György, a kupa alapítója adta át. Szép karácsonyi fallabdát láthatott a közönség.